реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

У Корюківці палитимуть опудало народного депутата

23 вересня на центральній площі міста Корюківка, що на Чернігівщині, відбудеться люстрація народного депутата України Ігоря Рибакова. І без жодної самодіяльності, а відповідно до Закону України «Про люстрацію».

Організатори акції розкажуть широкій громадськості про незаконну діяльність Ігоря Рибакова. Учасники протесту мають намір висловити народному депутатові недовіру.

У мітингу вже зголосились взяти участь керівники Чернігівської обласної ради, Корюківської районної державної адміністрації та районної ради, лідери районних організацій політичних партій, представники окружних виборчих штабів кандидатів у народні депутати України, учасники АТО, громадські активісти, представники українського козацтва, обласної та місцевої громад.

Фінальною крапкою в цьому народному спротиві щодо нардепа-зрадника, який знову висунув свою кандидатуру на позачергових виборах до Верховної Ради України, має стати промовисте театралізоване дійство зі спаленням опудала, котре буде скопійоване із фейсу та фігури нардепа, якого не називають тут інакше, аніж «янучарським тушканатом».

Учасники акції закликають: разом з Рибаковим і всіх решту продажних не народних «слуг» -- негайно до люстрації!

Для висвітлення заходу запрошуються представники всіх зацікавлених ЗМІ. По-перше, не буде зайвою і ваша репортерська тріска до багаття, на якому палатиме опудало продажного нардепа, а по-друге, про це «полум’я очищення» мають почитати і побачити якомога більше наших сіверських людей. Отож, обов'язково приїздіть із перами та фотоаппаратами.

***
Початок заходу: 10 година, 23 вересня, вівторок.
Місце проведення: м. Корюківка, центральна площа, вулиця Шевченка, 60 (біля адмінбудівлі Корюківської районної державної адміністрації).

З організаційних питань та за додатковою інформацією прохання звертатися за електронною адресою: [email protected]

Люстраційний комітет



Теги:вибори 2014, Люстрація, Ігор Рибаков, Корюківка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar