реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

У Чернігові штаб спротиву вимагає відставки гендиректора телебачення

Обласний штаб національного спротиву двічі розглядав питання про діяльність генерального директора обласної телерадіомовної компанії "Сівер-центр" Аркадія Білібаєва. Вона визнана невідповідною українській інформаційній політиці, а також викликає підозри щодо корупційних дій під час зайняття ним своєї посади. Штаб з обуренням сприймає передачі заступника генерального директора Єгорова, в яких пропагується СРСР, а сам п.Єгоров поширив на всеукраїнських каналах брехливу інформацію.

Нагадаємо, що штаб спротиву вже приходив до п. Білібаєва, в ході розмови він написав заяву про відставку. Другого дня заяву відкликав.

Сьогодні представники штабу національного спротиву та "Народної Самооборони" прийшли до кабінету п. Білібаєва з вимогою звільнити займану посаду і таким чином припинити антиукраїнську діяльність. Він в цей час зібрав частину колективу, яка його підтримує, заявивши, що це і є творчий колектив. Щоправда, не тільки його заступників Христенка та Єгорова, які їздять з Києва у Чернігів на роботу, на робочому місці не було, але і значного числа творчих працівників на зборах - Олексія Маслова, Ірини Воробей, Валентини Косенко, Любові Боднарук. Коли ж було вказано на цю обставину, їх назвали прогульниками.

Член штабу, керівник прес- служби Василь Чепурний знайшов заслужену журналістку Любов Боднарук у студії і вона сном- духом нічого не знала ні про які збори. Інші журналісти були на зйомках. Таким чином, виявлено ще й недостовірність щодо колективу, що її поширює п. Білібаєв.

Член штабу Олексій Корж: "Ми знаходимося на державному телебаченні, яке існує на гроші українських платників податків, і воно мусить бути українським. Керувати ним мають патріоти, а не прислані звідкись пропагандисти "Руського блоку".

Член штабу Вадим Йовенко: "Ми зустрічалися раніше з п. Білібаєвим, він просив якийсь час для вирішення своїх питань і ми думали, що маємо справу з чоловіком, який держить слово. А виявилось, що він нас обдурив і чернігівську громаду".

Члени штабу та "Народної самооборони" повідомили, що будуть знаходитися в кабінеті генерального директора до написання заяви про відставку п.Білібаєвим, або до прийняття рішення головою Державного комітету телебачення і радіомовлення Олегом Наливайком.



Теги:Сівер- центр, український інформаційний простір


Читайте також



Коментарі (0)
avatar