реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

У Бахмачі знешкодили міну

25 травня о 14:30 відділенням піротехніків з підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС у Чернігівській області піднято з дна озера та знешкоджено мінометну міну калібром 120 мм.

Вибухонебезпечний предмет часів війни напередодні в природному озері по вул. Шевченка у м. Бахмач випадково виявили троє підлітків, які відпочивали біля водойми.

Близько 13 години 15-річний учень місцевої загальноосвітньої школи під час занурення на відстані 2 метрів від берега у воді помітив невідомий підозрілий предмет, який йому здався схожим на боєприпас. Хлопці не розгубилися і зателефонували до служби порятунку.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігають. У разі виявлення вибухонебезпечних, або схожих на них предметів необхідно терміново зателефонувати рятувальникам за номером "101" або правоохоронцям за номером "102".

Забороняється торкатися руками підозрілого предмету, тим більше розбирати його чи переносити. Знешкодженням вибухонебезпечних предметів мають займатися лише фахівці цієї справи.

Управління ДСНС у Чернігівській області



Теги:міна, Бахмач, небезпечні предмети, ДСНС


Читайте також



Коментарі (0)
avatar