реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

«Творити, щоб жити!» - «Онко метелики» просять про допомогу

Масштабний благодійний арт-проект «Творити, щоб жити!» відбудеться в неділю 05 червня 2016 року в Міському парку культури та відпочинку в Чернігові. Його мета – зібрати кошти на лікування онкогематологічних хворих дітей, що перебувають у обласній дитячій лікарні (100 тисяч гривень на хіміопрепарати та витратні матеріали). Особливістю заходу те, що в ньому беруть участь хлопці та дівчата, які вже подолали цю жахливу недугу та своїм власним прикладом довели: це – можливо! Початок – о 12:00. Запрошуємо дітей та дорослих!

Свято буде насиченим, яскравим та пізнавальним. У міському парку культури на великій сцені виступатимуть найкращі дитячі хореографічні та вокальні колективи Чернігова (організатор концерту – танцювальний колектив «Альянс»). Дитячі студії нашого міста готують різноманітні ігри, конкурси, вікторини. Наймолодших глядачів розважатимуть аніматори, веселі клоуни та ростові ляльки. Дякуємо за підтримку студіям «РозУмка», «Орігамі», «Дочки та синочки», «Асоль». Місце зустрічі – алея фонтанів.

Учасники арт-проекту зможуть відвідати майстер-класи чернігівських майстрів (ліплення з полімерної глини, гончарство, виготовлення ляльки-мотанки, петриківський розпис тощо) та зробити оригінальні сувеніри. Важливо, що дітки, котрі хворіють на аутизм, теж хочуть зробити внесок у загальну добру справу та представлять поробки (як-от, блокноти ручної роботи), які теж можна буде придбати. Спеціально запрошені майстри з аква-гриму та розпису хною.
І, увага, під час заходу можна виграти цінні призи в безпрограшній лотереї. Організатор – фірма «Віват, канцелярія!»

Для гостей і учасників свята працюватимуть декілька креативних фотозон. Зробіть гарне фото на добру згадку, покладіть благодійний внесок до скриньки, і таким чином можете теж долучитися до збору коштів. Організатори акції звертаються по допомогу до чернігівців, тому що пацієнтам обласної дитячої лікарні вкрай потрібні ліки! На сьогодні там перебувають на хіміотерапії п’ятеро хлопчиків і дівчаток, це Поліна Затишна, Роман Рябченко, Юлія Лесько, Мілана Бублик, Павло Чорний. Окрім того, лікування продовжує Вікторія Дьома.

Організатор благодійного арт-проекту «Творити, щоб жити!» - Міжнародний благодійний фонд Вадима Нестерчука http://fondvn.org в рамках проекту «Онко_Метелики» (детальніше – ось тут https://vk.com/id27222198)
Партнери: Міський парк культури та відпочинку, фірма «V&V», Чернігівська міська Ліга (клуб) ділових і професійних жінок», ГО «Чернігів Європейський». Інформаційна підтримка: Медіа-центр «Моє місто», «Громадське телебачення: Чернігів», телеканал «Дитинець».

Запрошуємо до співпраці всіх небайдужих! Тільки разом ми – сила!
Контакти: Тетяна Шурубура, 067-859-11-27,
Вікторія Сидорова, 066-304-89-87 (фотозони, дитячі студії),
Катерина Мажуга, 063-440-84-42 (майстри, майстер-класи).



Теги:арт- проект, Благодійність, онкометелики


Читайте також



Коментарі (0)
avatar