реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Третина населення за тепло не платить

У 2016р. жителі області сплатили за житлово-комунальні послуги (включаючи погашення боргів за минулі періоди) 1052 млн.грн, що становить 114% від нарахованих за цей період сум. Про це "Сіверщину" повідомило управління статистики в Чернігівській області.

На одного власника особового рахунку середні нарахування за житлово-комунальні послуги, з урахуванням електроенергії із розрахунку 150 кВт•год на місяць, у грудні минулого року становили 750 грн.

На кінець року населення області заборгувало надавачам послуг за спожите тепло та гаряче водопостачання – 50 млн.грн. (що може свідчити про непомірні тарифи), за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 20 млн.грн, за вивезення побутових відходів – 1,6 млн.грн.

За централізоване опалення та гаряче водопостачання не сплачували 3 місяці й більше 32% користувачів, за утримання будинків, споруд, прибудинкових територій – 14%, за вивезення побутових відходів – 9%, за централізоване водопостачання та водовідведення – 8%, за газопостачання – 7%.

Крім того, за електроенергію заборгували 3% споживачів, а сума боргу становила 32 млн.грн.



Теги:ЖКГ, теплопостачання, комунальні послуги


Читайте також



Коментарі (0)
avatar