реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Тільки прокуратура змусила "Чернігвобленерго" поступити по-людськи

Суд підтримав позицію прокуратури та зобов’язав «Чернігівобленерго» виплатити соціально-незахищеній громадянці понад 200 тис грн, - повідомила прес- служба обласної прокуратури.

Внаслідок пожежі, яка виникла через замикання у трансформаторній підстанції, що належала ПАТ «Чернігівобленерго», помер чоловік громадянки Г. та було знищено все спільно нажите майно подружжя: житловий будинок, господарські споруди, техніка.

Потерпіла громадянка, яка є особою похилого віку, залишилася без засобів до існування та на сьогоднішній день, у зв’язку з відсутністю житла, вимушена проживати у родичів. Збитки, яких внаслідок неналежного обслуговування підстанції завдано на суму понад півмільйона гривень, у добровільному порядку підприємством не відшкодовано.

Як вже повідомлялося раніше, реалізуючи функцію представництва, прокуратура за результатами перевірки звернення цієї громадянки заявила до суду позов про відшкодування шкоди, заподіяної пожежею.

22 квітня Ріпкинський районний суд оголосив рішення у цій справі. Погодившись із позицією прокуратури області, він зобов’язав власника трансформаторної підстанції відшкодувати жінці понад 200 тис грн. матеріальної шкоди.

Після вивчення мотивувальної частини судового рішення прокуратурою буде вирішено питання щодо можливості подальшого захисту інтересів потерпілої жінки.



Теги:прокуратура Чернігівської області, Ріпки, пожежа, Чернігівобленерго


Читайте також



Коментарі (0)
avatar