реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Та скільки ж можна: палять і палять!

Незважаючи на вимоги правил пожежної й екологічної безпеки та постійні застереження рятувальників, громадяни продовжують спалювати рештки сухої рослинності, сміття на присадибних ділянках, а також допускають необережність у поводженні з вогнем під час перебування в природних екосистемах.

Впродовж однієї доби вогнеборці Управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідували 23 пожежі загальною площею 50 га, що виникли на відкритих територіях, ще одну пожежу ліквідовано в житловому секторі громадян.

22-го березня о 19:00 вогнеборці 8-го державного пожежно-рятувального підрозділу смт. Куликівка ліквідували пожежу господарчої будівлі у селі Дрімайлівка. Під час гасіння рятувальники не допустили розповсюдження вогню на поруч розташовані 4 житлові будинки та 2 господарчі споруди. Причиною виникнення пожежі послужило розповсюдження вогню по сухій траві внаслідок неконтрольованого спалювання сміття на сусідніх земельних ділянках.

У зв’язку з цим, Управління ДСНС України у Чернігівській області вкотре звертається до населення з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки та проявляти обережність у поводженні з вогнем в житловому секторі, а також перебуваючи у лісових масивах, на відкритих територіях та біля торфовищ.



Теги:Куликівка, ДСНС у Чернігівській області, пожежі, спалювання сухої трави


Читайте також



Коментарі (0)
avatar