реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Свободівці видали книгу про побратима



31 січня 2016 року в Чернігові відбулось представлення збірки спогадів про героя російсько-української війни Олексія Коновалова, який загинув поблизу с. Велика Чернігівка на Луганщині.

Віддати шану герою зібрались батьки, близькі друзі та побратими-свободівці. Над створенням збірки свободівці працювали з кінця листопада 2015 року, аби встигнути до дня народження націоналіста та презентувати її загалу. У збірці представлені спогади друзів про Олексія Коновалова. Під час презентації присутнім також продемонстрували відеофільм про участь Олексія у Революції гідності, а також особисті світлини.

Кожен охочий мав змогу поділитись власними спогадами про Олексія. Друзі націоналіста згадують його як надзвичайно добру та чуйну людину. Сусіди говорять, що до Олексія завжди можна було звернутись по допомогу.

Олексій Коновалов був активним учасником Революції гідності. Після Майдану брав участь у формуванні місцевої Самооборони. У березні 2014 року - був одним з ініціаторів створення блок-постів на Чернігівщині. У квітні 2014 року зголосився піти добровольцем на фронт, у якості командира взводу 13-го батальйону територіальної оборони. 12 червня 2014 року трагічна звістка вразила рідних і друзів - поблизу села Велика Чернігівка Луганської області загинув Олексій Коновалов.

Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»



Теги:свобода, російсько- українська війна, Луганська область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar