реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Свобода" в Анисові: з такими дітьми ми - непереможні!

19 вересня 2014 року активісти Чернігівської міської організації ВО "Свобода","Студентська Свобода" та "Самооборона Чернігівщини" відвідали школярів козацького села Анисів Чернігівського району. Свободівці-учасники АТО, що служать у складі батальйону "Чернігів", поспілкувалися зі школярами.

Василь Терейковський, який днями повернувся зі Сходу для ротації, зазначив: при такій підтримці в тилу бійці ніколи не відступлять, а йтимуть тільки вперед.

Свободівець Віталій Задорожний, який зараз проходить процес реабілітації після поранення, сказав: "З таким патріотичним юним поколінням – упевнений – ми переможемо! З нами – ваша дитяча віра, надія, сподівання й теплі слова подяки, що зігрівають серце!"

Керівник Студентської "Свободи" Маргарита Омеляненко подякувала дітям за підтримку вояків, за листи та малюнки, наповнені любов'ю та потужною силою духу української нації, на які з нетерпінням чекають на передовій наші захисники. Слід зазначити, що підтримка надходить не лише емоційна, а й матеріяльна. Старшокласники та вчителі збирають кошти бійцям української армії. У селищі нещодавно провели ярмарок солодощів, які виготовляли вдома, а виручені кошти спрямували до 1-ї танкової бригади Гончарівська.

Націоналісти впевнені, що таке покоління стане основою для розбудови дійсно могутньої Української держави.

Світлини з події: https://plus.google.com/u/0/114252085682650950202/posts/GecozFT9nno

Прес-служба Чернігівської обласної студентської організації
ВО «Свобода»



Теги:Анисів, АТО, свобода, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar