реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Скандал навколо Куровського

Відома у Прилуках діячка, вона ж -- кандидат у народні депутати від "Нашої України" Ольга Костюк мало не зірвала зустріч з виборцями відомого будівельного і земельного магната Івана Куровського. Про це повідомляє ніжинський сайт "Уездные новости".

Ольга Костюк задала одне питання у формі звинувачення -- чому ви зрадили Юлію Тимошенко. Як відомо, Іван Куровський був народним депутатом від БЮТу і навіть очолював обласну партійну організацію. Проте з метою захисту свого бізнесу -- вийшов з фракції БЮТу.

Після питання Ольги Костюк Іван Куровський довго не міг відповісти, а селяни обурилися нападом на свого пана та стали захищати свого годувальника. Навіть відомий шоу-мен Петро Мага, що неообачно захисти був Ольгу Костюк, мусив захищатися від вірнопідданих селян -- мовляв, я ж тоже за Куровського. Петро Мага дійсно приїхав ув обозі Івана Куровського.

Іван Куровський є узгодженим кандидатом від влади -- нещодавно технічний кандидат від Партії регіонів, керівник обласного управління ветеринарної медицини Віктор Кульбако зняв свою кандидатуру. таким чином, поле для Івана Куровського розчищене.



Теги:Іван Куровський, Ніжин, округ 209, Наша Україна, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar