реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Штаб спротиву закликає ввести воєнний стан

Обласний штаб національного спротиву вирішив звернутися до Президента України Петра Порошенка з пропозицією негайно розглянути питання про введення в Донецькій та Луганській областях військового стану.

Пряма агресія Російської Федерації ставить Україну перед вибором: чи досі прикриватися статусом АТО чи ввести військовий стан, бо вітчизняна війна українського народу проти російських окупантів стала очевидною. У штабі переконані, що введення такого стану дасть можливість мобілізувати всі сили для фронту, для перемоги, як і для очищення тилу від посібників московського режиму.

Член штабу Олександр Скорина, який воює у складі спецбатальйону міліції "Чернігів" і зараз перебуває у короткотерміновій відпустці, розповів про ситуацію в Луганській області. він запевнив, що переважна більшість тамтешнього населення так само ставиться до російської окупації, як і на Чернігівщині. Нема там ніякої масової підтримки сепаратизму. "Наркомані та алкоголіків, що взяли зброю, наші уже перестріляли, а тепер ми воюємо з регулярною російською армією", - запевнив учасник антитерористичної операції Олександр Скорина.

Прес- служба обласного штабу національного спротиву.



Теги:спецбатальйон Чернігів, воєнний стан, російсько- українська війна, штаб спротиву, Луганська область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar