реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Щорські депутати одностайно за збереження імені ворога України

У Щорсі пройшла двадцять дев’ята сесія районної ради шостого скликання. Яка намагалася відмінити український закон. І зберегти комуністичну назву свого міста.

На сесію були запрошені голова райдержадміністрація Павло Мірошниченко, перший заступник та заступник голови райдержадміністрації Валерій Радібеда та Володимир Карпенко, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій, відповідальні працівники виконавчого апарату районної ради, представники засобів масової інформації.

Бурхливу реакцію депутатів і присутніх викликало обговорення звернення депутатів Щорської районної ради щодо виключення міста Щорс Чернігівської області з переліку населених пунктів України на перейменування. За пропозицією президії сесії районної ради звернення підтримали не тільки депутати, а і всі присутні в залі.

Що свідчить про міцні комуністичні (читай - антиукраїнські) позиції у владцях цього району. І що однозначно свідчить про перейменування міста Щорс у Сновськ, яке буде здійснено відповідно до закону. Хоч як би ставали на дибки учорашні і сьогоднішні комуністи. Микола Щорс - прообраз Мотороли, Гіві, Стрєлкова та інших ворогів України. Нічим не кращий за них. І тому місту Сновськ буде повернено історичну назву. Так вимагає закон та історична справедливість.

Василь ЧЕПУРНИЙ,
координатор експертної групи комісії по декомунізації Чернігівської ОДА



Теги:Василь Чепурний, перейменування, декомунізація, Чернігівська ОДА, Щорс


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Від Щорса до кордона з Росієї 25 км. А хтось знає, чи є у Щорсі українські телевізійні канали, чи там лише російські ?
avatar