реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Щоб пенсія пішла на споживання

Майже половина пенсіонерів Чернігівщини отримають виплати за січень ще у грудні: біля 97 тисяч пенсіонерів — через банківські установи та понад 60 тисяч осіб — через поштові відділення. На ці потреби спрямовано близько 300 мільйонів гривень.

Зазвичай пенсії виплачуються щомісяця у період з 4 по 25 число в установлену дату, яка відома кожному отримувачу. Однак, враховуючи святкові та вихідні дні, уряд прийняв рішення частково перерахувати пенсії за січень у грудні. Як пенсії виплачуються напеоед при дефіциті пенсійного фонду - не повідомляється. Але очевидно, що розрахунок тут гендлярський - щоб люди проїли- пропили -віддали внукам пенсії протягом тривалого новорічного загулу країни... піднімаючи таким чином внутрішнє споживання...

Отже, особам, які отримують кошти з 4 по 15 січня через банківські установи, пенсія на їх рахунок буде зарахована у період з 27 по 29 грудня. Пенсіонери, які обслуговуються з 4 по 10 січня через поштові відділення, зможуть отримати гроші по 31 грудня або з 5 січня.

Ті, хто мав виплати з 11-16 по 25 січня, — зберігають звичний режим.

За повідомленням Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області



Теги:пенсійний фонд, пенсії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar