реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Семенівка першою вимагає повернення колгоспних лісів

"Депутати плідно займалися і болючими питаннями лісу – не тільки ухвалили звернення до Президента України, Верховної Ради, Кабінету Міністрів щодо недопущення скасування мораторію на експорт необробленої деревини; але і розглядали першу ластівку для переходу так званого колгоспного лісу у власність територіальних громад, - пише газета Верховної Ради "Голос України" про сесію Чернігівської обласної ради.

- Першим таку ідею висунув чернігівський Народний Рух, а Семенівська районна рада офіційно звернулася до обласної ради з проханням передати комунальне підприємство «Семенівкарайагроліс» у власність районної громади.

Проте, як доречно зауважували противники передачі, спочатку треба створити об’єднану територіальну громаду, а вже потім віддавати ліс. Наразі рішення не ухвалили".

Цікаво, що проти передачі семенівських лісів семенівській громаді виступили депутати від Радикальної партії Ляшка та Блоку Петра Порошенка (крім уродженця Семенівщини Володимира Лобоска, який належить до фракції БПП).



Теги:райагроліс, Чернігівська обласна рада, Народний Рух, Семенівка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar