реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Секретаря Чернігівської міськради суд лише попередив

Закон «Про засади запобігання і протидії корупції» виявився неефективним у боротьбі проти чиновників, які суміщають державні посади з бізнесом. Про це пише Федір Орищук на «Главкомі».

Як свідчать дані судового реєстру, в останні місяці держслужбовці уникають відповідальності за сумісництво навіть коли вони відверто лобіюють інтереси своїх фірм. Найбільш популярне виправдання у представників влади в цій ситуації: їх бізнес не перетинається з роботою на державній службі.

А от секретаря Чернігівської міськради Владислава Кухаря суд покарав «усним зауваженням». Кухар навесні проголосував за продовження права розміщувати рекламу на зовнішніх носіях телерадіокомпанії «Голд Ф’юче» і однойменному рекламному агентству. В обох фірмах Кухар є співзасновником.

Нагадаємо, відповідно до закону «Про засади запобігання і протидії корупції» новопризначений чиновник повинен протягом 10 днів передати свою частку у компанії іншій особі, виключаючи членів своєї сім’ї. При появі конфлікту інтересів держслужбовці зобов’язані повідомляти про це своєму начальству.Наші гроші



Теги:Конфлікт інтересів, Корупція, Чернігівська міська рада, Голд Ф'юче


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
І так відбуваєтьс завжди
http://eramedia.com.ua/article/211652-dvo_lyudeyi_zaginuli_cherez_obstrli_v_donetcku__mska_rada/
avatar
2
пора ликвидировать кпу и прихлебателей -под суд
avatar