реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

СБУ шукає своїх генералів та полковників...

Служба безпеки України оголосила в розшук Володимира Тоцького і Сергія Ганжу.

Інформацію про розшук оприлюднено на сайті Міністерства внутрішніх справ в розділі "Особи, які переховуються від органів влади", передає "Лівий берег".

Тоцький з осені 2013-го обіймав посаду першого заступника голови СБУ та голови Антитерористичного центру. Ганжа з квітня 2013-го був начальником департаменту СБУ із захисту національної державності.

Обох звільнили відразу ж після повалення Януковича. Тоцького і Ганжу підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу.

Варто зазначити, що їх називають серед керівників спроби силового розгону Майдану в лютому 2014 року.

Як наголошено в картках розшукуваних, Тоцький і Ганжа зникли з поля зору правоохоронців 5 листопада 2014 року. Суд дозволив затримати їх. Тоцький і Ганжа мають звання генерал-майорів.Експрес

Також СБУ затримала підполковника СБУ з Сум, який готував теракти в Сумах та Харкові.

Схоже, тьху-тьху, щоб не зглазити, СБУ таки очищається від явних агентів Москви...

Степан ПИЛЬНИЙ



Теги:розгін Майдану, агенти Москви, режим януковича, зрадники, СБУ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Та всі як один СБУшники в Ніжині були в захваті від Путіна. І їх тут чоловік 10. Чим вони займалися -великий секрет. Були найкращими друзями мафіозі Шепілова, разом відпочивали. Місто корупція накрила як ржавчина, один мер Приходько чого стояв. А вони тільки звання отримували. І всі на місці, тільки на підвищення пішли. Зате начальник ,ніде не будучи ,дослужився до полковника. І всі прекрасно ідуть на пенсію в 40 років, а воювати нікому.
avatar