реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

СБУ попередила 12-х

СБУ винесла офіційне застереження громадянам, які закликали в соцмережах до розколу України

Протягом липня-серпня ц.р. на Чернігівщині співробітники СБУ викрили та припинили протиправну діяльність 12-ти громадян України, які через мережу Інтернет поширювали матеріали антидержавного змісту.

Встановлено, що порушники, підтримуючи на власних сторінках соцмереж дії терористів на сході України, відкрито висловлювали заклики брати зброю та вступати до бандформувань, які орудують на Луганщині та Донеччині.

Маючи на меті підбурити населення до протестів – дестабілізувати ситуацію в регіоні, зловмисники активно розповсюджували публікації, у яких висловлювали зневажливе ставлення до воїнів Збройних сил України, відверто принижували національну гідність патріотів, цинічно нав’язували думки про неспроможність української влади забезпечити обороноздатність армії.

Відповідно до статей 109-110 Кримінального кодексу України цим громадянам були винесені офіційні застереження щодо недопущення протиправної діяльності, спрямованої на посягання на суверенітет, конституційний лад та територіальну цілісність держави.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області



Теги:5 колона, агенти Москви, Сепаратизм, російсько- українська війна, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar