реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

СБУ піймало податківця на хабарі

Співробітники Управління СБ України в Чернігівській області викрили протиправну діяльність заступника начальника податкової міліції обласного центру, який вимагав та одержав неправомірну вигоду від директора місцевого підприємства транспортних перевезень.
Повідомляє прес-група Управління СБ України в Чернігівській області.

Підполковник податкової міліції, зловживаючи службовим становищем, вимагав від підприємця 5 тисяч гривень за сприяння у відшкодуванні державою податку на додану вартість цій фірми.

5 березня ц.р. співробітники СБУ затримали податківця у його службовому кабінеті одразу після одержання грошей.

За матеріалами УСБУ прокуратурою Чернігівської області стосовно зловмисника розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.4 ст.368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Шановні громадяни! Нагадуємо, що в Управлінні діє "телефон довіри" — (0462) 676-208, за яким жителі Чернігівщини мають можливість повідомити про факти вимагання коштів та інші корупційні діяння посадових осіб. Інформація, яка надійде за цим номером, обов’язково буде перевірена. За результатами перевірки згідно з чинним законодавством будуть прийняті відповідні рішення.



Теги:податкова, Корупція, хабарі, СБУ


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Прізвище будь - ласка!
avatar
2
Це відомий всім Олійник, сука рідка, якого ненавиділи всі, особливо колеги. Обісрався у Ніжині, Прилуках.Хто ж його тягнув далі? Взагалі податкова міліція -виключно хабарники і зосім непотрібний орган. І не податкова і ні міліція.
avatar