реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Санкції вже відчули жителі російських областей

«Число брянских миллионеров за год уменьшилось на 174» — стаття з такою назвою неабияк схвилювала жителів прикордонної Брянської області.

За повідомленням місцевого податкового відомства, в Росії триває кампанія по декларування доходів. І от, станом на кінець квітня інформацію про доходи, що перевищують 1 мільйон рублів у 2015 році, заявили 1688 осіб. Це на 174 людини менше, ніж на таку саму дату рік тому.

І це враховуючи, що через гіперінфляцією російський рубль за останній рік «полегшав» іще на 30%. Тобто, реальні доходи російських громадян впали іще більше.

Відчули нестачу коштів і владні установи. Розпочаті кілька років тому грандіозні проекти доводиться закривати. У кращому випадку — просити гроші у місцевого бізнесу та населення для їх завершення.

Яскравий приклад — реконструкція Слов’янської площі у Брянську. Місцева влада звернулась до жителів Радянського району Брянська з проханням надати фінансову допомогу для завершення реконструкції площі. Виявилось, що не вистачає більш як 12 мільйонів рублів.

Більш того — гроші просять у людей вже вдруге. Адже минулого року йшлося лише про прохання до бізнесменів добровільно допомогти будівництву. Забраних тоді коштів не вистачило. Очевидно, що російський бізнес, якого добряче «поскубли» санкції та девальвація рубля, вже не спроможний навіть на соціальні проекти чи благодійність.
http://pravda32.ru/politika/19-vlast/4755-bryanskie-vlasti-prosyat-zhitelej-sobrat-12-mln-rublej-na-naberezhnuyu.html

Андрій КОРЖЕНКО



Теги:санкції, Брянськ, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar