реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Рухівці Чернігівщини визначаються

Провід обласної організації Народного Руху України вирішив скликати позачергову обласну конференцію 13 листопада.

Делегатів на конференцію вже обрали рухівці Чернігова, Бобровицького, Городнянського, Борзнянського, Козелецького районів. На часі - конференції в Ніжині, Куликівці, Талалаївці, Мені. Є надії на відродження Руху у Сновську, Корюківці, Семенівці, Новгороді- Сіверському та Носівці.

Як ми повідомляли, у зв'язку з відставкою Сергія Чернякова з посади голови обласної організації НРУ, Центральний провід призначив виконуючим обов'язки голови Василя Чепурного та створив оргкомітет по проведенню позачергової конференції. В рамках відродження НРУ на Чернігівщині проведено відновлювальні збори в Острі Козелецького району, в Козельці, йде робота в Чернігівському районі.

Як сказав в.о. голови обласної організації НРУ Василь Чепурний, Рух має всі шанси на відродження свого впливу в українській політиці не тільки через свої заслуги по відновленню державності України, але й тому, що є традиційною українською партією з традиційними українськими цінностями на відміну від партій - одноденок, що дурять голови виборцям то молодими обличчями, то просто служать на побігеньках у олігархів.

Прес- служба обласної організації НРУ



Теги:Василь Чепурний, Чернігівський Рух, Сергій Черняков


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Это какие такие "руховцы"? Это те, что в своё время запихивали во все почтовые ящики прокламации и "пели" на всех телевизионных каналах, что у нас всего полно, в т.ч. газа и нефти? Тогда что мы сейчас импортируем? А ведь за ложь в таких масштабах надо отвечать. По хорошему, за обман народа надо садить таких в тюрьму, а они какие то конференции собирают.
avatar
4
Нагадаю, що у 1994 по 2004 рік сотні проходимців, спекулючи на газифікації сіл, пролізли до ВРУ як агенти ФСБ, бо робили УКраїну заручницею РФіїфського "дєшовава" газа..
avatar
2
ДО УВАГИ РЕДАКТОРУ! Можливо, слід опублікувати це, як інформацію і запитати, де ще подібні "авіашоу" спостерігали?

Сьогодні, 24 вересня, десь о 12- годині, літак, схожий на бомбардувальник-винищувач, пролетів над Носівкою. На висоті не більше 50-80-ти метрів. Все дрижало від неймовірного гуркоту. У нас тут ні аеродромів, ні, навіть ВЧ нема. Полетів у напрямку на Козелець (Остер, Десна). Якщо це не хуліганство пілота, то так літають при повітряній розвідці, щоб не бути викритим радарами. За КБП вправа називається "Полет на предельно малых высотах". Взагалі, якщо все офіційно, то місцеві жителі мають право на інформацію з приводу. Цілком можливо, що все надто серйозно.
Звернувся до GOOGLE. Виявилося, що вчора подібне сталося в Бучі на Киїіщині. За посиланням там навіть відео є.

ЖИТЕЛІ БУЧІ СПОЛОШИЛИСЯ ЧЕРЕЗ ЛІТАК, ЯКИЙ ПРОЛЕТІВ НИЗЬКО НАД 9-ПОВЕРХІВКОЮ
Місцеві жителі кажуть, що так низько літаки тут не літали. Сьогодні, 23 вересня, над містом Буча під Києвом пролетів літак. Проте він летів настільки низько, що перелякав місцевих жителів. Користувачка Instagram Ольга Белоус виклала відео, як літак дуже низько пролітає над елітним житловим комплексом "Центральний" у Бучі й ледь-ледь не зачіпає будівлю. Що стало причиною такого низького польоту, поки що невідомо. "Звичайний захід на посадку в Гостомелі (по сусідству, там розташований аеродром). А ось те, що забудовники, судячи з усього, ігнорували правила побудови поруч з аеропортом, доведеться потім "розсьорбувати" мешканцям", – написав у Facebook користувач Сергій Колос. "Це ж мій будинок! Капець! Таке вперше було. Завжди трохи далі заходять. Та і вище", – прокоментував відео місцевий журналіст Олександр Остапа.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/na-kiyivschini-litak-opustivsya-nastilki-nizko-scho-ledve-ne-zachepiv-9-poverhivk u-752595.html
avatar
3
Дурак ты, Владимир Андреевич. Назови хоть одного руховца, который стал олигархом и на потребности производств которого, расходуются 15 миллиардов украинского газа? Может Ахметов был руховцем? Или Коломойский? Или Фирташ? Или Пинчук с Медведчуком? Или Коля Рудьковский с Нестором Шуфричем? Подобные тебе, Владимир Андреевич, привели к власти Кравчука (лишь бы не Чорновол), затем привели Кучму (Чорновола уже не было и его Рух растоптали и растащили). И именно при попустительстве Кравчука и содействии Кучмы, появились вышеперечисленные нувориши. О третьем презе - лучше промолчать. Хоть такие, как ты, за него точно голосовали, "чтоб порядок навел"... И ты снова лепечешь, что во всем Рух виноват?
avatar