реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Російсько- українська війна: в українському небі літати росіянам заборонено

Україна вводить заборону на транзитні польоти російських авіакомпаній через український повітряний простір. Про це в ході засідання Кабінету міністрів 25 листопада заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

"Уряд України приймає рішення щодо введення заборони на всі транзитні прольоти для всіх російських авіакомпаній через авіаційний простір України. Уряд дає доручення "Украероруху", відповідно до норм міжнародного законодавства, повідомити РФ про те, що російські авіакомпанії і російські літаки більше не мають права використовувати український авіаційний простір",- заявив Яценюк.

За його словами, ця заборона стосується всієї цивільної авіації РФ і всіх авіакомпаній РФ. "Ми очікували, що російська сторона після відповідного рішення (щодо заборони на польоти до України російським авіакомпаніям - ред.) і після проведених консультацій скасує свої акти, у тому числі і скасує заборону на авіаційні перевезення українськими авіакомпаніями, а також скасує заборону на транзитний прольот українським авіакомпаніям територією Росії. Росія, як завжди, не погодилась на законні умови української сторони",- зазначив Яценюк.



Теги:Яценюк, російсько- українська війна, авіаперельоти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar