реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Російсько- українська війна: бої за Донецький аеропорт тривають

За минулу добу, як повідомляє координатор групи"Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, російсько- терористичні війська чотири рази штурмували аеропорт Донецька і всі атаки були відбиті. Вранці почався новий штурм.

За минулу добу позиції українських військових були обстріляні більше 30 разів. Російські війська частково виводяться з окупованої української території для перегрупування.

На території терористичного угрупування ЛНР заявляють про введення з 15 жовтня 20 відсоткового податку з усіх мешканців. При тому, що в багатьох установах не виплачуються зарплати, або натомість видаються продуктові набори.

В районі окупованого Новоазовська російські казакі змінюють місцевих бойовиків.

До кордонів України Росія перекидає ракетні комплекси. У Криму відмічається висока концентрація військ біля межі з Херсонською областю.

У школах окупованих міст терористи знищують українські книги, викладання української мови та літератури заборонено. У більшості шкіл навчальний процес не розпочався.

З полону російського бойовика Бєзлєра, що називає себе Бєсом, звільнено полтавську волонтерку Ірину Бойко, яка провела в полоні 99 днів. У неї побиті молотом коліна, відрубаний один палець, на тілі - сліди багатьох ударів.



Теги:новоазовськ, ЛНР, Донецьк, російсько- українська війна, російські терористи, Бєзлєр


Читайте також



Коментарі (0)
avatar