реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Росіяни копають кордон для "Граду" - чернігівські прикордонники

У Чернігівському прикордонному загоні заявляють, що російські військові зі свого боку кордону інтенсивно споруджують вогневі позиції. Про це під час брифінгу в облдержадміністрації повідомив начальник прес-служби Чернігівського прикордонного загону Олександр Дудко.

За його словами, кілька тижнів ведуться інтенсивні роботи щодо спорудження вогневих позицій для живої сили та техніки (у тому числі установок "Град"), копання протитанкових ровів тощо.

"Російська військова техніка розташована у смузі державного кордону з Україною від Грем'яча до Сеньківки", - сказав Дудко.

Він також уточнив, що зосередження російських військових та техніки таке ж, як і півтора місяці тому під час проведення навчань Центрального військового округу. Російські військові перебувають у безпосередній близькості до кордону з Україною.

Крім того, Дудко підкреслив, що ситуація на Державному кордоні з Російською Федерацією залишається спокійною. За минулий тиждень чернігівські прикордонники пропустили через кордон 66,5 тис. осіб та 12 тис. транспортних засобів, 48 громадянам Російської Федерації у в'їзді на територію України відмовили.Тиждень



Теги:кордон, російсько- українська війна, град, Сеньківка, Грем'яч


Читайте також



Коментарі (0)
avatar