реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Ремонт почнуть від Мазепи

Коли стали перевіряти чому зіслизло асфальтове покриття на одній із вулиць Чернігова, виявилося, що асфальт був покладений просто на землю. Про такий факт розповів журналістам начальник управління житлово- комунального господарства міської ради Ярослав Куц, провівши екскурсію по найбільш проблемних вулицях.

Тож сесія Чернігівської міської ради ухвалила рішення про ремонт безпрецендентної кількості доріг. «Щоправда, - говорить міський голова Владислав Атрошенко, - навіть тих 90 мільйонів, які виділено – недостатньо, але це набагато більше, ніж всі попередні роки. Роботи почнуться з квітня, коли запрацюють асфальтні заводи».

Першою для ремонту запланована вулиця імені Івана Мазепи. Не стільки з поваги до гетьмана, а через найбільшу її «добитість» та зважаючи, що вона є магістральною і однією з центральних. Також будуть ремонтуватися не тільки вулиці, але і внутрішньодворові проїзди та ряд доріг у приватному секторі. На останнє виділено 7 мільйонів грошей громади. Всі ремонти здійснюватимуться струйно- інжекторним методом, що пришвидшить їх та підвищить термін служби покриття.

Василь ЧЕПУРНИЙ, "Голос України"
м. Чернігів



Теги:Владислав Атрошенко, Ремонт доріг, вулиця Мазепи, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar