реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Проти Ахметова нарешті порушили кримінальну справу?

Генеральна прокуратура порушила проти олігарха Рината Ахметова кримінальне провадження за фактом фінансування ним сепаратизму і тероризму.

Про це заявив народний депутат Єгор Фірсов в ефірі одного з українських телеканалів, повідомляє прес-служба партії УДАР.

"Проти Рината Ахметова Генпрокуратура порушила кримінальну справу за фактом фінансування ним сепаратизму та тероризму. Минулого тижня я був у слідчого як свідок і давав свідчення", - розповів парламентар.

Дать Ахметову по зубам

"Усі прекрасно розуміють, що Ахметов і його команда прагне реваншу у нинішньої української влади. У нього було зелене світло у всіх коридорах влади, і зараз його, як олігарха, відсторонили. Він знову хоче отримати свого міністра вугільної промисловості. Він виводить на вулиці шахтарів і маніпулює ними", - додав Фірсов.

Нагадаємо, за інформацією депутата від "Блоку Петра Порошенка" Мустафи Найєма, менеджери Рината Ахметова розробили план, щоб шантажувати уряд та президента шахтарями.

Депутат повідомив, що має докази того, що керівники "ДТЕК" Рината Ахметова під керівництвом гендиректора Максима Тимченка розробили документ, який описує стратегію захисту інтересів компанії за рахунок мітингів шахтарів.

Як повідомляв iPress.ua, народні депутати звернулися до генпрокурора Віктора Шокіна дати оцінку діям українського бізнесмена Рината Ахметова щодо організації мітингу шахтарів у Києві.



Теги:Ахметов, Мустафа Найєм, Сепаратизм, мітинги шахтарів, Донецьк, тероризм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar