реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Прокуратура перевіряє розкрадання коштів на підприємстві кума Соколова

Прокуратурою Чернігівської області з огляду на складність, великі обсяги та актуальність передано з міськвідділу внутрішніх справ до Слідчого управління УМВС області два кримінальних провадження щодо розкрадання бюджетних коштів при виконанні робіт на замовлення КП «Чернігівводоканал».

В обох кримінальних провадженнях розслідуються виявлені контролюючими органами випадки виведення бюджетних коштів, виділених на проведення робіт, через фірми-підрядники на рахунки суб’єктів господарювання з ознаками фіктивності.

Про це повідомив перший заступник прокурора області Олександр Шморгун, повідомляє прес- служба прокуратури

— У першому випадку мова йде про кошти в сумі 64 млн. грн. за виконання робіт по заміні аварійних ділянок водопровідних та каналізаційних систем. У другому випадку в рамках кримінального провадження з’ясовуються обставини освоєння майже 300 тис. грн. бюджетних коштів при виконанні робіт з будівництва напірного каналізаційного трубопроводу, — уточнив він.

— Про повну картину проведення робіт і використання коштів, а також і про остаточну кваліфікацію дій тих чи інших осіб, говорити поки що зарано. Усе це буде встановлено і визначено під час досудового розслідування, продовжив перший заступник прокурора області. — Ці факти змушують підозрювати розкрадання бюджетних коштів, тому мають бути ретельно перевірені й отримати свою правову оцінку. Зараз ми наполягаємо на об’єктивному та принциповому розслідуванні і при здійсненні прокурорського нагляду робимо все від нас залежне, щоб воно було саме таким.



Теги:розкрадання, прокуратура Чернігівської області, Олександр Соколов, Кримінал, водоканал


Читайте також



Коментарі (0)
avatar