реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Продовження скандалу з будівництвом: інспекція Бурковського викручується...

Комісія у складі працівників екологічної інспекції в Чернігівській області та представників комунального підприємства «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міської ради встановила вранці 7 липня ряд порушень при виконанні робіт по знесенню дерев на ділянці біля Троїцького собору, Толстого, 90, повідомляє сайт Свобода. ФМ.

Виконавці знесли на 4 дерева більше, ніж одержали дозвіл в ордері. Без дозволу знесені 3 в’язи та 1 слива.

Нагадаємо, був дозвіл на знесення 18 аварійних та дефектних дерев -15 тополь, 2 сливи і 1 клен – комісія видала 26 червня. Віковий ценз для цих порід - 35 років. Всім деревам було за 40 років. Хоча екологічна інспекція мала би знати, що дерева були кроновані - тобто зрізана крона та ряд дерев були оббіловані, щоб повсихали. Екологічна інспекція Леоніда Бурковського за цим не слідкує?

Виконавці мали завершити роботу не пізніше 30 червня і прибрати рештки дерев. Однак на ранок 7 липня вони цього не зробили.

Матеріали комісії передані до міліції на встановлення виконавця та притягнення його до відповідальності.

Таким чином, екологічна інспекція робить хорошу міну при поганій грі - тільки скандал, що вибухнув, змусив її якось реагувати. Але реакція лукава - винуватцем хочуть зробити дядю Стьопу, який зрізав. Тоді як винуватцем є замовник вирубки дерев - громадянин Полікопа Андрій Якович, себто архієпископ московської церкви Амвросій.

А яка реакція департаменту екології, очолюваного Катериною Тканко, яка щойно призначена і позиціонується як представниця команди нової влади? Чи вирубка дерев не є темою для департаменту екології?

Віктор СЕНЬКОВИЧ






Теги:НАІЗ Чернігів стародавній, Амвросій, Троїцький собор, екологічна інспекція, вирубка дерев


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
На замовлення професійного партійного  "зеленого" Л.Бурковського в кінці минулого року  було зухвало зрубано 5-ть унікальних молодих акацій клейких біля примішення департаменту екології і інспекції по вул. Малясова, 12ю висаджених екологічною громадськістю
Про це повідосляв сайт "Сіверщина".
Наофіційне звернення обласної організації Руху з доказами незаконності дій посанових осіб еколргічної інспекції до обласної прокуратури досі не отримано відповіді, крім повідомлення про пердачі матеріалів до міської прокуратури.
Не покаране зло творить нове зло!
avatar