реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Про нафтогазову Росію і холодні батареї

Як відомо, Росія має одні з найбільших запасів нафти і газу у світі. Видобуваючи їх, ця країна намагається диктувати ціну Україні, до півдесятка пострадянських країн та частині Європи.

Поспішаючи продати за валюту енергоносії за кордон, російська влада економить на власних громадянах. А надприбутки отримує російська політична еліта.

Так, з самого початку квітня у великих російських містах прокотилась хвиля відключень опалення. З холодними батареями — не тільки багатоповерхівки, а й дитячі садки, школи та лікарні.

Цими днями маленький, але приємний додаток до кількамільярдних статків керманичів Російської Федерації, вочевидь, принесуть і жителі Брянська.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, у цьому місті вже кілька тижнів, із початку квітня, жителі жаліються на холодні батареї. Незважаючи на те, що кілька разів за останні тижні температура знижувалась до нуля, опалення включати ніхто не поспішав.
http://pravda32.ru/obshchestvo/34-bryanskaya-zhizn/4763-bryanskie-vlasti-zastavili-gorozhan-mjorznut-v-svoikh-kvartirakh.html

Загалом, опалювальний період закінчили на два тижні раніше звичайного. Лише після численних скарг тепло тимчасово повернули у кілька дитячих садків і шкіл.

Андрій КОРЖЕНКО



Теги:холодні батареї, Брянськ, Газпром, розпад Росії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar