реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Про кандидата - організатора "тітушок" поширили "чорнуху"

В центрі Чернігова під'їзди будинків забіліли листівками, розкиданими феєрично. Звісно, вони анонімні, хоча й звуться "Правда Тараса Кваса". У них "чорнуха" проти кандидата у депутати міської ради від якоїсь регіоналівської партії Андрія Кужельного.

Автор стверджує, що в 90-і роки Кужельному "успешно удавалось использовать спортсменов не только на ринге, но и в криминальных разборках". Кандидата і нинішнього депутата міської ради звинувачують у рейдерстві, захопленні чужого бізнесу, кримінальних розборках. А під час революції Гідности він був на Антимайдані, де керував "тітушками".

Листівка наводить дані журналістського розслідування про зменшення орендної плати кафе, які продають алкогольні напої, а їх оформлено як дитячі кафе. Мова йде, в тому числі і про власність Кужельного - "Chiken HUT". Партнером по бізнесу називається заступник Соколова з фінансових питань Віктор Бистров, що дає можливість орендувати приміщення під кафе за 1 гривню.

Якою буде відповідь на листівку, так масово поширену на території виборчого округу, де балотується Андрій Кужельний - побачимо.

А, і останнє - Кужельний йде у списках партії "Наш край", яку в Чернігові очолює Олександр Соколов.



Теги:Кужельний, Олександр Соколов, Наш край, чорнуха, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar