реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Приморські партизани: тиждень війни

Мати вмовила здатися Олександра Ковтуна -- начебто, останнього бійця із числа групи, які назвали приморськими партизанами. Вона діяла в Приморському краї Російської Федерації. Ще два -- Андрій Сухорада та Алєксандр Сладкіх загинули чи застрелилися під час штурму квартири в Уссурійську, де вони перебували. Один потрапив у полон і дає свідчення.

Про самого керівника -- Романа Муромцева, 32-річного десантника, що воював у Чечні, з"явились різні свідчення -- "Комсомольская правда" повідомила, що начебто він живу у Владивостоці і взагалі не має стосунку до цих партизан. Якби не розміщене і інтернеті його звернення про боротьбу з "єврейським фашизмом, який окупував Росію", то можна було б і повірити.

Тиждень більше півтисячі солдат ФСБ, ОМОНУ. та міліції шукали в тайзі месників, перевіряли всі машини на автортрасах, тайгу прочісували з вертольотів. Місцеві жителі заявляють про підтримку повстанців, оскільки вони виступили проти злочинів місцевої міліції. Ультиматум з вимогою навести лад в міліції надходив раніше до прокуратури краю. Влада на нього, як завжди, не зреагувала.

Фото місця перестрілки в Уссурійську з сайту Владивостока.




Теги:Р.Муромцев, фсб, Далекий Схід, Партизани, розпад Росії, Приморя


Читайте також



Коментарі (0)
avatar