реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Пошту перевірятимуть ...собаки?

Компанія «Нова Пошта» запустила новий етап програми співпраці з МВС України для боротьби з терористичними погрозами. У Полтаві стартував проект по взаємодії з кінологами, які будуть регулярно проводити огляд відділень і терміналу компанії для виявлення заборонених вантажів. Для реалізації проекту «Нова Пошта» уклала договір з Державним науково-дослідним експертно-криміналістичним центром при МВС України в Полтавській області. У розпорядженні центру постійно знаходиться більше 60 собак різних порід, тренованих для виявлення вибухонебезпечних речовин, зброї та інших заборонених до перевезення об'єктів.

Експерти-кінологи з собаками будуть проводити регулярний огляд відділень і терміналу «Нова Пошта» у Полтаві та, за фактом виявлення проблемних вантажів, проводити додатковий огляд відправлення відповідно до законодавства України. На цей крок компанія «Нова Пошта» пішла для забезпечення безпеки співробітників, клієнтів та їх відправлень. За підсумками проекту компанія розширить географію взаємодії з кінологами МВС в інші регіони.

«В умовах підвищеної терористичної загрози «Нова Пошта» розробила програму співпраці з правоохоронними органами. Для забезпечення безпеки наших співробітників і клієнтів ми почали приймати посилки у відкритому вигляді в зоні АТО, збільшили кількість камер спостереження, запустили проект з кінологами. Компанія не була і не буде каналом для перевезення заборонених вантажів. Хочемо нагадати клієнтам, що спроби передачі заборонених предметів тягнуть за собою кримінальну відповідальність», - заявив генеральний директор компанії «Нова Пошта» В'ячеслав Климов.

У рамках співпраці з правоохоронними органами «Нова Пошта» проводитиме додаткові інструктажі персоналу і запустить інформаційну кампанію для клієнтів з нагадуванням про те, які вантажі заборонені для перевезення.



Теги:мвс, Нова Пошта, терористичні загрози, кінологи, Полтава


Читайте також



Коментарі (0)
avatar