реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Польські націоналісти покарали провокатора за спалення українського прапора

До редакції Molotoff прийшов лист, у якому польські націоналісти донесли правду про те, як карається антиукраїнська діяльність польських псевдо-націоналістів.

«Вчора у більшості ЗМІ пролетіла новина, що під час маршу, приуроченого річниці незалежності Польщі, якісь буцімто «польські націоналісти» спалили український прапор, вигукуючи антиукраїнські гасла. Втім, медіа забули написати про те, що сталося опісля тієї витівки.

Одразу ж після ганебного акціонізму, справжні польські націоналісти підійшли до цих осіб поцікавитися мотивами такого вчинку. Не почувши гідної відповіді від головного антиукраїнського «агітатора», націоналісти взялися за «виховання» несумлінного співвітчизника. В результаті – «активіст» був змушений зайняти непритомне горизонтальне положення поблизу берега Вісли.

Поки неадекватні ідіоти, які чомусь вважають себе польськими націоналістами, палили прапори України і кричали антиукраїнські гасла, справжні польські націоналісти нагодували піском антиукраїнського виродка, палкого фаната так званої «Новоросії», і просто лідера нікчемної організації під назвою «NarodowaWielkaPolska» Даміана Біенка. На жаль, не було ні часу, ні можливості зробити фото, як його непритомне тіло відпочиває на мальовничому березі Вісли, але в ході бою нашим вдалось захопити два трофейні прапори і завдати суттєвого удару по авторитету шовіністів.

Даміан Біенко прославився своїми відео на ютубі, в яких він постійно вів активну антиукраїнську пропаганду і висловлював свою підтримку проросійським сепаратистам. Його дії викликали ненависть навіть в тих колах, де думка щодо України поділена. На одному зі своїх відео він спалив прапор УПА.

Сьогодні каральний кулак і ноги європейського націоналізму гарно пройшлись по його пиці і ребрах.

В свою чергу нагадуємо, що проросійський активізм у Польщі сильно шкодить здоров’ю і нагадуємо, що спроби проросійських виродків посіяти ворожнечу між українцями і поляками можуть погано закінчитись для ініціаторів.

Побажаємо Даміану гарно відмитись від пісочку і ще раз обдумати свої дії та ідеологічні орієнтири.

Слава Україні!

Хай живе Польща!»Молотофф



Теги:провокатори, Україна - Польща, український прапор, націоналізм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar