реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Полковник Гребенюк чекатиме на виправдання за організацію розгону Євромайдану до 7 листопада

26 вересня 2016 року Апеляційний суд Чернігівської області вкотре не зміг розглянути апеляційні скарги прокуратури і постраждалих на виправдальний вирок від 4 лютого 2016 року судді Деснянського районного суду м. Чернігова Ю. Кулініча щодо одного з організаторів розгону чернігвського євромайдану 25 листопада 2013 року заступника начальника УМВС Чернігівської області, полковника міліції Е. Гребенюка за ст. 340, ст. 364 ч.1 КК України.

Цього разу причина зриву засідання - відставка головуючої судді Рудомьотової С.Г. та призначення нового головуючого судді Оседача М.М., у якого на цей час призначено розгляд іншої справи.

Звісно, відставка головуючого судді жодним чином не пов’язана з розглядом скандальної справи розгону чернігівського євромайдану. Адже в цьому суді водночас у відставку пішли ще вісім (!) суддів. В той час як у 2014 і 2015 роках у відставку щорічно виходило по одному судді.
Отже розгляд апеляційних скарг щодо одного з організаторів розгону чернігівського євромайдану 25 листопада 2013 року, люстрованого полковника міліції Е. Гребенюка перенесено на 10 год. 7 листопада 2016 року і відповідно до законодавства справа повинна розглядатися з початку(!).

Постраждалі вважають, що проблема не стільки у виправдальному рішенні суду стосовно якогось ментовського кар’єриста і пристосуванця Е. Гребенюка, а у цинічній і упередженій оцінці усіх фактів і доказів судом з метою дати чіткий сигнал представникам усіх силових структур, що вони надійно захищені від покарання в разі їх ревного виконання злочинних, незаконних вказівок свого начальства.
Саме завдяки цьому Е. Гребенюк, який безпосередньо був лише одним з організаторів і виконавцем розгону чернігівського Євромайдану 25 листопада 2013 року, промовчав про справжніх замовників, а скористався, як останній боягуз, послугами одіозного судді, брехливих свідків і безпринципних адвокатів.

Сергій Соломаха








Коментарі (0)
avatar