реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Політичне призначення: БЮТ + ПР

На черговій сесії міської ради, що відбудеться 28 серпня, вирішуватиметься важливе кадрове питання – призначення на посаду директора комунального підприємства «Телекомпанія «Прилуки». Варто зауважити, що на попередньому сесійному засіданні депутати задовольнили заяву про звільнення колишнього директора Вікторії Сак, подану нею 26 травня.

Щоб визначитись із кандидатурою можливого керівника, працівники телекомпанії взяли участь у таємному голосуванні. Як стало відомо з достовірних джерел, більшість голосів (16) було віддано за радника міського голови з питань менеджменту Галину Мончуляк. Іншу кандидатуру – Ірину Павлютіну, яка тривалий період часу працювала головним редактором комунального телебачення, а також була другим номером у списку кандидатів у депутати Чернігівської обласної ради на виборах 2010 року від Партії регіонів, – підтримали лише двоє працівників.

Але така розстановка сил не влаштувала представників окремої політичної партії, котра й запропонувала Ірину Павлютіну кандидатом на посаду директора. Йдеться про місцевий осередок Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», голова фракції якого в міській раді Світлана Яременко заявила, що призначення керівника комунального телебачення має відбуватися за квотою цієї партії. Як бачимо, прилуцька «Батьківщина» має намір «поставити» на відповідальну посаду людину, яка б забезпечила політичні амбіції партії напередодні виборів. Судячи з усього, для цього можна запросто знехтувати думкою колективу.Град Прилуки



Теги:Прилуки, інформаційний простір, телекомпанія Прилуки, пр, БЮТ


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Головним свідченням радикальних змін влади є зміни у ЗМІ (власники і кадри). Не дарма за часів СССР  засновниками 99% усіх газет була КПСС.
avatar
2
Комунальн! ЗМ! - це пережиток радянщини. У св!т! не мае нав!ть такого поняття. Сосницька незалежна газета "Час" - це символ свободи слова, демократ!! ! приклад вдалого б!знес- проекту. Я пишаюся сво!ми земляками.
avatar