реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Подарунки від Святого Миколая учням Рудківської школи

Мабуть, сам Святий Миколай напоумив мене напередодні улюбленого народного свята випадково дізнатись, що кондитерські вироби в навчальні заклади Чернігівського району Чернігівської області постачає приватне підприємство «Торговий Дім Терещенка» відтоді, як рік тому був виграний тендер на співпрацю.
Я зраділа цьому повідомленню, бо давно знаю подружжя Терещенків – Радиславу Петрівну і Віктора Федоровича, порядних і відповідальних підприємців, для яких бізнес невід`ємно пов`язаний з людяністю. До того ж мені відомо, як ця сім`я переймається моральними проблемами в суспільстві, шанує українські народні традиції. Тому й зрозуміло, що на пропозицію проведення благодійної акції мої друзі й однопартійці з Української Народної Партії одразу погодились.

І ось ясного морозного святомиколаївського дня всі учні Рудківської ЗОШ І – ІІ ступенів Чернігівського району та діти вчителів отримали чудово оформлені подарунки. А натомість для щедрої гості пані Радислави вдячні хлопчики й дівчатка підготували гарний концерт і цілу папку власних малюнків про зиму, Святого Миколая, янголят і Лиса Микиту. Цього кумедного персонажа з казки Івана Франка майстерно зіграв п`ятикласник Олег Джура, бо ім`я казкового героя пов`язано не лише зі Святим Миколаєм, а й збіглось з назвою кондитерського магазина Терещенків, який теж називається « Лис Микита», і звідки рудченські дітлахи отримують смачне печиво і пряники до чаю в шкільній їдальні. Так диво доброти завжди завітає до нас, якщо у нього палко вірити.

Надія Галковська,

вчитель і член УНП


На фото: учні Рудківської школи, зліва направо вчитель Надія Галковська, підприємець Радислава Терещенко, крайня зліва вчитель Ганна Галковська









Коментарі (0)
avatar