реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Північ Луганщини проти російських окупантів

Минулої ночі невідомі здійснили напад на приміщення Сватівської міської ради: потрощили вікна й двері, проте захопити адмінбудівлю не вдалося -- завадив 80-річний ветеран міліції, який оперативно сповістив правоохоронців про напад.

А вже вранці міський голова Євген Рибалко закликав земляків прийти до міськради на Сватівське Віче. О 14-й у великій залі мерії зібралися представники політичних партій, громадських організацій, підприємці, фермери, пересічні сватівці. Відкрив зібрання міський голова.

Переповідати його промову, думаю, буде зайвим, бо говорив він цілком зрозумілі речі: наша країна в небезпеці, кожен громадянин. має стати на захист своєї родини, рідного міста, України. Мер доповів про невідкладні заходи, що вживаються в Сватовому, про створення загонів народної самооборони, яка спільно з правоохоронцями підсилить блокпости навколо міста, забезпечить додаткову охорону найважливіших об"єктів міської інфраструктури тощо.

Перед учасниками Сватівського Віче звітував начальник райвідділу міліції. Серед прийнятих на Віче рішень є й такі: створення автомайдану, звернення до депутатів районної, селищної та сільських рад провести позачергові сесії, на яких кожен народний обранець має дати власну оцінку подіям, що відбуваються в країні. Учасники Віче гостро кртикували керівництво райдержадміністрації та районної ради, які зайняли вичікувальну позицію.

Володимир ПРОСІН

Складається враження, зазначали виступаючі, що голова райради Бервено взялася випікати короваї для зустрічі сепаратистів. Дісталося за проросійські настрої й редактору комунальної газети Кривоносу, голові регламентної комісії райради Волкову, начальниці відділу освіти Мазурко.



Теги:Сватове, віче, російська окупація, Луганськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar