реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Пікет проти «бандер-мамки»

Ганьбою і плювком всій громадськості Чернігова стало призначення міськрадівської чиновниці Людмили Скоробагатько директором школи № 35.

Тому ініціативна група у складі відомих громадських діячів та представників ЗМІ вибрала робочу групу у складі Оксани Тунік- Фриз, Сергія Воробйова та Володимира Поліщука і вирішила закликати чернігівців вийти на пікет міської ради з протестом проти призначення регіоналівки, яка на сепаратистському з’їзді закликала боротися з «бандерлогами», так називаючи майданівців. Вона ж організовувала бюджетників міста на Антимайдан, на захист кривавого режиму Януковича.

« Пікет ми проводимо, щоб припинити насмішку над тими, хто гинув під кулями на Майдані, адже чому навчить Скоробагатько дітей, якщо вона сама регіоналка і сепаратистка?» - обурюється керівник проекту «Люстраційний бюлетень» Володимир Поліщук.

Пікет Чернігівської міської ради заплановано на 19 січня на 15 годину. Приходьте висловити своє обурення міським головою Олександром Соколовим та начальником міського управління освіти Володимиром Купріяненком, які роблять отакі ганебні призначення замість того, щоб самим піти у відставку!



Теги:Майдан, Олександр Соколов, Чернігівська міська рада, бандерлоги


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
А чого не завтра ???Чи сподіваються, що до 19 січня звільнять???
avatar
2
Треба прибрати нафіг цю бабу або й посадити її за сепаратистську діяльність!
avatar
3
Вывести в район Киевского водохранилища и выкинуть эту падлюку посередине водоема
avatar