реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Підкуп виборців триває відкрито у Чернігові

Сьогодні в Чернігів вернувся Радянський Союз: чергу пенсіонери займали з ночі біля приміщення Пенсійного фонду по проспекту Миру. Займали, щоб отримати довідку для отримання грошей. Все по-радянськи: "бєз бумажкі - ти букашка, а с бумажкай - чєлавєк".

Як відомо, напередодні виборів міський голова Олександр Соколов, дуже бажаючи вчергове стати міським головою, вирішив кошти міського бюджету, отримані внаслідок децентралізації, роздати бідним.

По 500 гривень. Вони цими грошима не наїдяться, але за Соколова проголосувати можуть. Бо не тямлять, що ці гроші краще пустити на розвиток міста - наприклад, на закупівлю тролейбусів, яких не вистачає, чи на ті ж тротуари, щоб пенсіонери не спотикалися, чи на освітлення міста, яке традиційно у Соколова темне... Ні, треба проїсти... Я ж кажу - Радянський Союз!

А яка ще може бути філософія в останнього першого секретаря обкому комсомолу, який 13 років розкрадає Чернігів, а дурні і бідні його знову вибирають? Але цього разу фокус не пройде! Міським головою Соколов уже не буде! 500 гривень не допоможуть!

Наум СОКОЛІК

На фото Ігоря ГРИЩЕНКА черга до Пенсійного фонду з вікна облспоживспілки



Теги:Люстрація, Олександр Соколов, підкуп виборців, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar