реклама партнерів:
Головна › Новини › Поради

Перекис водню — проти хвороб

Жити вічно не може ніхто. А от мати довге, здорове й радісне життя під силу багатьом. Саме цього треба прагнути без удаваної скромності. Тому що перспектива провести останні роки й навіть дні на лікарняному ліжку, обставленим крапельницями й пропахлим ліками не влаштовує нікого. Отже, треба озброїтися знаннями й досвідом (як власним, так і напрацьованим іншими розумними людьми) і знайти ті методи й засоби, завдяки яким можна швидко та ефективно відновлювати свій організм, підтримувати в ньому здоров’я, профілактувати й лікувати різні захворювання. Також важливо, щоб ці методи й засоби були доступними й недорогими. Саме про один із них сьогодні й піде мова. Це — перекис водню.

Микола Марченко,
дослідник з питань здоров’я.

ГОЛОВНЕ — НАСИТИТИ ОРГАНІЗМ КИСНЕМ

Про доцільність застосування перекису водню в лікуванні різних серйозних захворювань дискутують на різних рівнях: представники народної, наукової та практичної медицини. У цього методу багато прихильників і багато противників. Але факти — річ уперта. Якщо, починаючи з 1914 року й дотепер, перекис водню застосовують різні лікарі в усьому світі, це означає, що реальні позитивні результати лікування є.

Що саме дає перекис водню організмові? Відповідь проста — кисень. Організму вкрай потрібний кисень, він є однією з найголовніших речовин, які забезпечують процеси життєдіяльності. Наш організм, самодостатня, саморегулювальна система, створює клітини імунної системи з молекулярного кисню та води, тобто перекису водню. Далі перекис розпадається на воду й атомарний кисень, а це дуже ефективна зброя проти вірусів, бактерій, грибів та ін.

У сучасної людини цей процес порушено. Брак кисню спричинюють різні шкідливі чинники. Наприклад, неправильне харчування. У смаженій, копченій або насиченій стабілізаторами, ароматизаторами, смаковими добавками їжі кисню мало. Водночас для її переробки потрібно дуже багато кисню. Таким чином, цієї цінної речовини витрачається забагато.

Є й інші чинники, які впливають на брак кисню. Тому організмові потрібно допомогти його одержати, наприклад, уживаючи перекис водню. Японці пішли далі й винайшли еквівалент перекису водню — флюзол, який з успіхом застосовують під час лікування раку.
У Європі й Америці з лікувальною метою використовують перекис водню.

ВНУТРІШНЄ ЗАСТОСУВАННЯ

Перекис водню має широку сферу застосування, але користуватися ним треба обережно, у жодному разі не перевищуючи дози на першому етапі лікування. Після клінічних робіт було обрано таку методику внутрішнього застосування перекису водню: 10 крапель на 2 ст. л. води за 30 хв до їди або 1,5—2 години після їди тричі на день. А починати потрібно з 1 краплі, щодня додаючи по 1 краплі й доводячи до 10 крапель, потім зробити перерву на 2 дні й повторити. П’ється легко й переноситься теж добре. Ефект настає через 1—2 тижні, іноді пізніше. Тяжкохворим дозу збільшують до 30 крапель.

Щоб лікування перекисом було найбільш ефективним, треба дотримуватися принципів правильного харчування, а також водного режиму (вживати до 2 л рідини на день). А ще забезпечити організм вітаміном С. Для цього потрібно з’їдати по половині або навіть цілому лимону на день або приймати по 1 ч. л. порошку лимонної кислоти, розведеної в 50—250 мл чистої, якісної або активованої води.

ЗОВНІШНЄ ЗАСТОСУВАННЯ

Перекис водню застосовують і зовнішньо, у вигляді компресів, полоскань, закапувань, втирань. Для цих цілей готують такий розчин: 1—2 ч. л. 3% розчину перекису (продається в аптеці) розвести в 30—50 мл води. Для лікування шкірних захворювань, таких як екзема, псоріаз, розчин перекису водню занадто слабкий, тому треба купувати в аптеці гідроперит і готувати з нього 15—25—33% розчин. Ним потрібно змащувати уражені ділянки шкіри до повного зникнення висипання. Піддаються лікуванню перекисом і різні висипання на тілі, грибок на ногах, бородавки на тілі й т.ін. Для цього використовують 3% розчин Н2О2.

У разі різних захворювань вух, приглухуватості лікування треба починати з 0,5% концентрації й поступово довести до 3%. Можна використовувати ватний тампон або просто закапувати по 2—4 краплі в кожне вухо.

У разі грипу, застуди, головного болю, хвороби Паркінсона, розсіяного склерозу, гаймориту, шуму в голові перекис водню закапують у ніс. Спочатку треба розвести його водою з розрахунку 10—15 крапель на 1 ст. л. води. Закапувати по 1 піпетці в кожну ніздрю. Через 2 доби дозу збільшують, вливаючи по 2—3 піпетки в кожну ніздрю й поступово доводячи до 1 кубика (можна використовувати 1-грамовий шприц). Якщо провести таке лікування перед епідемією грипу й вірусних захворювань, то можна їх уникнути. У разі захворювання на грип і ГРЗ можна закапувати по 2—4 краплі нерозведеного водою перекису водню в кожну ніздрю. Але це можна радити тільки тим, хто раніше лікувався перекисом за викладеною вище схемою. Після процедури закапування перекисом ніс добре промити теплою водою, і відразу стане легко дихати. Після процедури 15 хв не можна нічого пити і їсти. Усі процедури внутрішнього застосування Н2О2 проводити на голодний шлунок.

КОМПЛЕКСНЕ ЛІКУВАННЯ

Дуже добре застосовувати комплексне лікування перекисом водню: внутрішнє й зовнішнє. До закапування і внутрішнього застосування добре ще додати обтирання перекисом усього тіла 1—2 рази на день. Це дуже добре впливає на судинну систему і через неї оздоровлює всі клітини організму, поліпшує обмін речовин. Річ у тім, що під впливом перекису водню судини й артерії розширюються, холестеринові й кальциновані відкладення на їхніх стінках, які заважають повноцінному плину крові, окиснюються, руйнуються і з потоком крові виводяться з організму.

Втирання перекису водню дає гарні результати й у разі оніміння й хвороб кінцівок унаслідок недостатнього кровопостачання. Цей метод також дієвий за гіпертонії, стенокардії й аритмії. У цьому разі перекис треба втирати в груди нижче сосків (поєднати із внутрішнім прийомом за раніше наведеною схемою). Якщо втирати в грудну ямочку й біля неї, відступає стенокардія. Прийом нітрогліцерину прискорить і поліпшить ефект.

ОНКОЛОГІЧНІ ЗАХВОРЮВАННЯ І ПЕРЕКИС ВОДНЮ

Перекис водню добре зарекомендував себе у профілактиці й комплексному лікуванні раку. Адже ракові клітини ростуть і діляться у безкисневому середовищі. Збагачення організму киснем за допомогою перекису водню дає можливість призупинити ріст пухлин.
Із цією метою застосовують внутрішньовенне введення перекису водню (вводять за допомогою крапельниці або шприца) або обколювання пухлини біля її основи. Останнє особливо дієве, адже процеси збагачення тканин киснем перебігатимуть у безпосередній близькості від пухлини. Введення перекису водню в пухлину — ще ефективніший спосіб боротьби з новотвором. Атомарний кисень створює всередині пухлини окиснене середовище, в якому злоякісні клітини втрачають здатність до росту й поділу.
І внутрішньовенне введення, й обколювання має робити тільки фахівець.

Якщо пухлини розташовані на шкірних покривах, можна застосовувати компреси з 15—30% перекису водню.
Лікування пародонтозу. Це найпоширеніша й неприємна хвороба ясен. Лікування пародонтозу за допомогою перекису водню полягає у втиранні в ясна суміші питної соди й перекису водню. Суміш готують так: 1 частину 3% розчину перекису водню змішують з 1 частиною питної соди, ретельно розмішують і втирають зубною щіткою в ясна вранці і ввечері.

Джерело: Ваше здоров"я

____________________________________________




Теги:Грибок, грип, оніміння кінцівок, псоріаз, онкологія, перкис водню


Читайте також



Коментарі (0)
avatar