реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Пенсіонери – міліціонери вийшли на протест. Чи не вийдуть зі зброєю?

Вже рік вони вимагають перерахунку пенсій. Для цього є відповідні рішення судів. Але їх весь час відправляють з одного відомства в інше. Тому чернігівські пенсіонери МВС вийшли на протест.

Пенсіонери у Чернігові готові вдатися до радикальних кроків. Про це вони сповістили керівництво управління Пенсійного фонду в області. Готові блокувати роботу фонду, допоки їхні вимоги не буде виконано.
«Футболять, обіцяють, а питання не вирішено. Тому проводимо всеукраїнську акцію. Налаштовані ми по-бойовому», — координатор ініціативної групи пенсіонерів –правоохоронців, колишній начальник чернігівської ДАІ Валентин Авраменко.

Пенсіонери органів правопорядку вже пікетували сесію обласної ради, тепер черга дійшла до Пенсійного фонду.

Пенсіонерів –міліціонерів в області більше 5 з половиною тисяч. Більшість із них були рядовими та сержантами, відповідно, мають мізерні пенсії – від 1400 гривень. Вони позбавлені багатьох пільг. В обласному управлінні Пенсійного фонду чекають роз’яснень з Києва.

Між тим, радикальні націоналістичні організації оголосили проведення 19 лютого в Чернігіві маршу власників зброї. Чи приєднаються до них колишні міліціонери – питання відкрите, хоча ініціаторами маршу є учасники Майдану. «Конституція і закони не гарантують твоєї свободи, - заявили організатори. – Тільки особиста легальна зброя захистить твої права».
"Голос України"



Теги:перерахунок пенсій, пенсійний фонд, пенсіонери МВС


Читайте також



Коментарі (0)
avatar