реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Пам’яті української патріотки Раїси Петрук

Чернігівська обласна організація Народного Руху України, обласне відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів з глибоким сумом сповіщають, що на 81-му році життя раптово пішла із життя Петрук Раїса Сергіїівна, українська патріотка, член Народного Руху України.

Петрук Раїса Сергіївна (01.02.1936 – 23.06.2016) працювала економістом в/о «Хімволокно» (1964–1992). Депутат Чернігівської міської ради 1990-1994 рр., член демократичної депутатської групи «Чернігів». У 2006-2010 роках – член Новозаводської районної в м. Чернігові територіальної виборчої комісії.

Раїса Сергіївна до останнього подиху брала активну участь у громадсько-політичному житті країни і міста, боролася за українську, демократичну Україну.

Рухівці, ветерани боротьби за незалежність України у ХХ столітті, члени депутатської демократичної групи «Чернігів» висловлюють глибоке співчуття рідним та близьким у зв’язку з тяжкою і непоправною втратою.
Сумуємо разом з вами. Світла пам’ять про Петрук Раїсу Сергіївну назавжди збережеться в наших серцях.


Чернігівська обласна організація Народного Руху України

Чернігівське обласне відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів


Людмила Зіневич: «Переробила всю роботу й пішла, не попрощавшись, у засвіти...
Раїса Сергіївна Петрук - наша найстарша слухачка курсів української мови. Безмежно любила білий світ, людей, і Україну, і мову, й пісню, випромінювала світло і всім дарувала своє тепло і турботу. Жила Україною й для України.
Пам'ятаю, під час Майдану -дощ, сніг, мороз - стеренька, вже трохи зігнута життям, але не скорена і нескоренна, безстрашна (бо за життя перебачила різних страхів), вона на своєму посту - у боротьбі за Гідність і за нову Україну. Вона не проходила повз скриньки для допомоги пораненим майданівцям, а потім і воїнам: щодня хоч гривню, та вкине, а сама не завжди могла дозволити собі білий хліб купувати.
Їй болів біль усіх зболілих...
Я ще не вірю, просто плачу..." (Фейсбук)















Коментарі (0)
avatar