реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Палять і палять...

271 пожежа у природних екосистемах на загальній площі понад 900 га, ще 25 пожеж у житловому секторі громадян - такі наслідки людської недбалості та відвертого ігнорування вимог пожежної безпеки й природоохоронного законодавства.

Слід зазначити, що не дивлячись на неодноразові застереження рятувальників, спільні рейдові роз'яснювально-профілактичні заходи з екологами та правоохоронцями щодо небезпеки спалювання сміття та сухої рослинності, населення продовжує нехтувати заходами безпеки. Впродовж минулої доби вогнеборці Чернігівщини ліквідували 33 загоряння в екосистемах на загальній площі 122 га та 5 пожеж у житловому секторі громадян.

3 квітня о 10:45 біля села Білики Козелецького району сталась пожежа сухої трави на площі 50 га. Того ж дня о 14:55 виникла пожежа 2-ох господарчих будівель у селі с. Осьмаки Менського району. Вогнем пошкоджено 1 будівлю, ще 1 знищено.

Лише завдяки оперативному втручанню рятувальників не допущено розповсюдження вогню на лісові масиві, торфовища, об’єкти державної або приватної власності.



Теги:Осьмаки, пожежі, ДСНС в Чернігівській області, Білики


Читайте також



Коментарі (0)
avatar