реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

"Особливі дітки» осідлають "драконів"

Спортивно-оздоровче свято під гаслом «Ти зможеш, якщо я зміг» для вихованців спеціальних загальноосвітніх шкіл до Всесвітнього Дня захисту дітей відбудеться 2 червня на водноспортивній базі КДЮСШ-1 управління освіти Чернігівської міської ради. Початок об 11.30.

Організатори заходу: Чернігівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», адміністрація КДЮСШ-1 управління освіти Чернігівської міської ради; обласна ДЮСШ для дітей з вадами та обласний осередок НОК України. Безпосереднє проведення змагань покладене на суддівську колегію. «Особливих» діток з ДЦП, ослабленим зором чи слухом, затримкою психічного розвитку, затримкою мовлення тощо чекають на спортивній базі за пішохідним мостом через Десну.

Як повідомив директор дитячо-юнацької спортивної школи №1 Сергій Романчук, на цих діток чекають різноманітні активні ігри на свіжому повітрі на зразок «веселих стартів», а після відповідного інструктажу вони візьмуться за весла та «осідлають» човни-дракони. Дорослі чернігівські спортсмени приготують для них і пригощання – понад 200 літрів рибної юшки.

Очікується, що у святі під гаслом «Ти зможеш, якщо я зміг» візьмуть участь більш ніж 300 дітей з вадами, їхні педагоги та батьки.

До речі, цей командний вид спорту - драгонбот набуває все більшої популярності в нашому місті. Ним захоплюють і дорослі, і діти.

Запрошуємо всіх зацікавлених працівників ЗМІ висвітлити цю подію!



Теги:інваліди, особливі діти, Десна, драгонбот


Читайте також



Коментарі (0)
avatar