реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Огляд газети "Сіверщина" за 23 березня

Відновлена газета "Сіверщина" після наїзду регіоналів та бізнесюків розповідає у цьому номері про наїзд на приміщення обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка.

"Сіверщина" вміщує пропозицію народного артиста України, лауреата Шевченківської премії Василя Нечепи про вшанування отамана Галаки.

Про те, як у Брянську святкували російську окупацію Криму - також у цьому номері газети. Як і про всеукраїнський піст, оголошений Патріархом Філаретом для перемоги над російським агресором.

Традиційно газета розповідає про героїв російсько- української війни - цього разу про Андрія Богуша з Чернігова та Віктора Задорожнього з Ковтунівки Прилуцького району, які загинули на східному фронті.

"Сіверщина" розпочала публікацію 10 міфів про УПА, які розвінчує співробітник Центру визвольного руху Ігор Бігун. А в редакційному погляді - позиції Андрія Міщенка, Олександра Сугоняко та Андрія Новака.

Про нову ініціативу - "Чернігів у смартфоні" розповідає Віра Курико. Завершує номер розповідь Олени Терещенко про чернігівську пожежну каланчу та спортивний огляд Владислава Пархоменка.

Передплату на газету "Сіверщина" приймають по всій Україні у відділеннях "Укрпошти".



Теги:отаман Галака, міфи про УПА, чернігівська Просвіта, газета Сіверщина


Читайте також



Коментарі (0)
avatar