реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Офіцер врятував життя молодого чоловіка під час пожежі

26 березня о 18:18 у Чернігові в одній з квартир дев’ятиповерхового будинку по вул. Любецькій, 7 виникла пожежа. В цей час повертався додому зі служби 40-річний майор Збройних сил України Сергій Калетнік.

Офіцер почув крики про допомогу, а згодом побачив, як на балконі, що на першому поверсі будинку, відбувається горіння. Разом із сусідами чоловік спробував відкрити вхідні двері помешкання, проте вони були закриті.

Тоді Сергій пробрався через палаючий балкон в середину помешкання та в їдкому диму відшукав 28-річного сина господарки. Постраждалий не міг собі дати раду і кликав на допомогу. Офіцер врятував чоловіка через балкон і після цього гасив пожежу підручними засобами до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Вогнем пошкоджено облицювання стін та підлога балкону. Причиною пожежі, яка ледь не коштувала життя молодому чоловікові, якби не оперативне втручання майора Збройних сил України Сергія Калетника, послужила банальна необережність сина господарки при палінні.

Для довідки: майор Калетнік Сергій Андрійович, інженер - випробувач озброєння та військової техніки Державного науково випробувального центру Збройних Сил України. Під час березневих подій 2014 року щодо окупації збройними формуваннями Російської Федерації АР Крим не зрадив народу України та залишився вірним обов’язку військової присяги України, виїхав на нове місце дислокації частини у м. Чернігів для вирішення завдань за призначенням. Одружений, має двох дітей.

Управління ДСНС у Чернігівській області



Теги:науково- випробувальний центр ЗСУ, ДСНС в Чернігівській області, пожежа


Читайте також



Коментарі (0)
avatar