реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Очільника ДАІ Єршова відправили у відставку через викриття пресою

"Інформую. Щойно від мене вийшов в.о. начальника ДАІ України О.О. Єршов. Він подав рапорт про відставку, який я задовольнив. За фактами питань, порушених у пресі в останній час, призначено службове розслідування", - написав міністр МВС Аваков після того як журналісти розповіли про розкішне життя дочок очільника ДАІ. Сам Єршов раніше засекретив декларації про майно та доходи всього керівного складу Державної автоінспекції.

Зокрема, журналісти "Схем" спіймали Єршова на брехні у декларації за попередній рік: він приховував від контрольних органів елітний триповерховий маєток у Києві. Крім того, як пишуть журналісти, близькі члени родини Єршова їздять на дорогих елітних автомобілях вартістю близько 100 тис. доларів кожний, а за півроку відвідують близько десятка країн світу, де живуть у п'ятизіркових готелях.

Олександр Єршов був раніше керівником ДАІ і в Чернігівській області, де відзначився встановленням системи хабарництва. Про це писали при призначенні його в столичну структуру, але ніхто з вищого міліцейського керівництва не йняв віри.

До речі, начальником ДАІ Чернігівської області Єршова призначив особисто Юрій Луценко - і це після викриття зловживань у "Кобрі",якою командував Єршов. В Чернігові він відзначився навіть введенням продажу талонів технічного огляду - продавалися вони рядовим даішникам, а ті, в свою чергу, були змушені продавати їх водіям...

Натомість дочки Єршорва володіють розкішними лендроверами та поршами - автомобілями, що неможливо придбати на зарплату батечка - корупціонера, - стверджують з доказами журналісти. З ними був змушений погодитися і міністр МВС.



Теги:Корупція, Юрій Луценко, ЄРШОВ, ДАІ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar