реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Новорічний букет замість ялинки

Під такою назвою вже 9 рік поспіль Мезинський національний природний парк (Чернігівська обл.) організовує новорічну акцію-конкурс серед учнівської молоді району.

На конкурс було представлено 52 роботи. Хочемо відмітити, що в цьому році калейдоскоп дитячої фантазії особливо вражав. Різноманітні техніки виконання, цікаві композиційні рішення втілилися в майстерно виконаних роботах учасників конкурсу. Були тут іграшкові сніговики з ниток та тканини, стилізовані ялинки з макаронів, виноградної лози, пластикових пляшок, дощику, паперу, бісеру, новорічні букети і віночки. Оргкомітетом визначено переможців у двох номінаціях.

У номінації «Найкраща новорічна композиція»:

І місце: гурток «Умілі руки», керівник Сергієнко М. І., ЗНЗ Атюшівська школа І - ІІІ ст. імені Станіслава Ковтуна.

ІІ місце: «Скік-скік - прийшов півниковий рік» - колективна робота педагогічного колективу Іваньківської ЗОШ І-ІІ ст.

ІІІ місце: «Капелюшок пані Зими». Робота членів гуртка «Декоративно-ужиткове мистецтво» Кравчук Наталії та Пилипенко Аліни (керівник Любич І.Г.) КЗ «Черешенська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ст. з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів».

У номінації «Найкраща новорічна ялинка»:

І місце: «Ялинка-насінинка». Робота вихованців групи-родини «Веселики» Кравчук Наталії та Кандіної Олени (керівник Лях Т.В.) КЗ «Черешенська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ст. з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів »

ІІ місце: Робота учнів 6 класу Деснянської ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІІ місце: «Пухнаста ялинка». Робота учнів 11 класу Покошицької ЗОШ І-ІІІ ст.
Окрема номінація «За креативність»: «Їжачкова сестричка» – робота учнів 9 класу, кл. керівник База Т.Ф.

Цей захід ще раз доводить, що саме творча діяльність формує естетичний смак та дбайливе ставлення до природи у нашого майбутнього покоління.

Дякуємо всім учасникам конкурсу, які відгукнулися та підтримали Всеукраїнську акцію «Не рубай ялинку». Переможці отримають заохочувальні призи, а школи-учасники – безкоштовну екскурсію в Мезинському музеї.

О. ГАВРИЛЕНКО, провідний фахівець
з екологічної освіти Мезинського НПП






Теги:Конкурс, Мезинський НПП, новорічний букет


Читайте також



Коментарі (0)
avatar