реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Новий 2016 рік у запитах мешканців Чернігівської області

Яндекс проаналізував запити мешканців Чернігівщини про Новий рік. З’ясувалося, що цікавитися святом вони починають ще у жовтні, а за два перші тижні грудня задають про нього уже біля 150 тисяч запитів.

Кожен четвертий запит на цю тему стосується святкового частування. Серед них трапляються запитання про те, як незвично подати улюблені страви, приміром [салат шуба в рулете], приготувати вдома делікатеси з доступних продуктів, як от [красная рыба из толстолобика], або «фірмові» десерти – [київський торт як у магазині рецепт]. Є запити на кшталт [диетические рецепты на новый год] чи [вегетарианские новогодние блюда], але таких зовсім мало.

Цього року в усіх регіонах України у рейтингу найпопулярніших новорічних страв лідирують салати – серед усього меню їх різновидів найбільше. Чернігівщина – не виняток, причому часто користувачі уточнюють: «небанальні», «цікаві» тощо. Також запитують про приготування конкретних страв, приміром [салат мавпа].

Топ-5 рецептів, які шукають чернігівці напередодні свята:
1. Салат «Олів’є»
2. Печінковий торт
3. Торт «Наполеон»
4. Салат «Грецький»
5. Запечена качка

Кожен десятий запит мешканців на тему свят від мешканців Чернігівської області, як і від жителів інших регіонів, – про сценарії та конкурси: приміром, [сценарий на корпоратив только не боулинг] або [новогодний бал для выпускника]. Ще приблизно стільки ж запитують про музику та святкові картинки – [намалювати пісню у лісі лісі темному].

Трохи менше цікавляться тим, що одягти і який зробити макіяж, щоб сподобатися вогняній Мавпі, а також що подарувати родичам і друзям. Цікаво, що на Чернігівщині, як і в інших регіонах, найбільше щастить хлопцям і мамам – подарунки для них шукають найчастіше. Далі за кількістю запитів ідуть вірші та побажання, тематичне кіно і телепередачі, святковий декор, гороскопи та запитання про те, як правильно загадати бажання, а також про інше навколоноворічне – наприклад, [смотреть как празднуют новый год в букингемском дворце].

Деякі запити користувачі задають у формі запитань, от як [31 декабря что за праздник]. Найпопулярнішими запитаннями на святкову тематику у Чернігові є такі:
[как сделать снежинку своими руками]
[що приготувати на новий рік 2016 рецепти з фото]
[у чому зустрічати новий 2016 рік вогняної мавпи]

А ще мешканців Чернігівської області, як і жителів решти України, цікавлять прогнози на майбутній рік. Примітно, що запитів на кшталт [каким будет 2016 год для украины предсказания астрологов экстрасенсов] значно більше, ніж типу [що чекає україну в 2016 році на думку експертів]. Особливо людей хвилюють фінанси: [правда ли что в 2016 году отменят пенсии] або [какой курс доллара будет в 2016 году в украине], але трапляються й звичайні побутові речі – наприклад, [прогноз погоди на наступний рік], [какой цвет волос в моде в 2016 году фото].

А ось які кумедні та просто цікаві запити задали Яндексу чернігівці про Новий рік:
[вяжем детскую шапку бурундука на новый год]
[як правильно зустрічати новий рік]
[самый классный подарок на новый год для мамы от дочки]
[фізкультхвилинка на новий рік]
[как правильно загадывать желания на новый год чтобы они сбывались]
[що подарувати дівчині на новий рік якщо у неї все є]
[хочу новий рік]



Теги:Яндекс, запити чернігівців, Новий рік


Читайте також



Коментарі (0)
avatar