реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Нові грані вищої ліги

Стартує черговий чемпіонат області з футболу серед команд Вищої ліги. Черговий і наймасовіший.

За останні п’ятнадцять років цьогоріч у Чемпіонаті бере участь найбільша кількість футбольних команд та клубів – тринадцять. Це представники Чернігова, Ніжина, Прилук, Ічні, Корюківки, Ічні, Анисова, Добрянки, Бахмача, Семенівки, Сосниці та Городні. Чемпіонат стартує 20 травня і триватиме до 11 листопада 2017 року. За цей час команди зіграють 26 турів і вперше Чемпіонат пройде без перерви.

Напередодні Чемпіонату відбулася робоча зустріч представників команд з керівництвом Чернігівської обласної федерації футболу. Під час цієї наради були обговорені питання щодо проведення Чемпіонату та підписаний Меморандум «Чесної гри», який підписали представники всіх команд, чим засвідчили, що Чернігівський футбол за чесну гру на полі.

Від Чернігівської обласної федерації футболу кожна команда, яка братиме участь у Чемпіонаті, отримала безкоштовно по 10 футбольних м’ячів, що дасть змогу забезпечити якісний тренувальний процес у підготовках до матчів.

Обновки до Чемпіонату отримали і арбітри Чернігівської обласної федерації футболу, кожен з яких безкоштовно отримав комплект якісної суддівської форми фірми «Joma».

Отже, залишається тільки побажати командам-учасницям Чемпіонату – «Грайте та вигравайте!» А вболівальникам бажаємо позитивних емоцій та насолоди від перегляду улюбленої гри.

Чернігівська обласна федерація футболу



Теги:Чернігівська федерація футболу, чемпіонат вищої ліги, Футбол


Читайте також



Коментарі (0)
avatar