реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Новгород- сіверська "гвардія" Кучми- Януковича підняла голови?

Заступник голови Новгород- Сіверської районної державної адміністрації Борис Домоцький повідомив: "Годину тому закінчилась сесія Новгород-Сіверської районної ради, де головним питанням було прийняття бюджету. Прикро, але регіоналівською більшістю (35 з 52 у раді) питання було завалено. "За" голосувало 18".

Чому так сталося? Борис Домоцький:"Дивно, хоча й не дивно, проти прийняття голосували голова районної ради (той, що ще під занавіс Революції відмовився покидати Партію регіонів), його заступник, даючи у такий спосіб шлях до створення ситуації у районі несприйняття позиції Уряду та Президента. Чим гірше-тим краще- це гасло визначило їхню режисуру обструкції моєму виступу, як заступнику голови районної адміністрації.

Вся гвардія вчорашніх діячів, хто руйнував 20 років економіку та соціальну царину району, геть відкинули лінію райдержадміністрації на прийняття бюджету. Адже й їжаку зрозуміло, що геть знекровлений до найнижчого рівня район і через тиждень чи місяць, коли вони зберуться, щоб "погнать понти", не стане таким, де можна без державної допомоги, не знищуючи половину шкіл за відсутності автобусів, знайти 4,8 млн додатково на освіту. Тим більше, що всі роки перед цим власних коштів ніколи не вистачало.

Одначе вчорашнім ставленикам януковичів потрібен хаос. Тож з цими людьми, які не сприймають наш Уряд, Президента та обставини війни Росії проти України, далі йти не можливо. Це відвертий саботаж, це ганьба! Тепер тільки вибори до місцевих рад можуть щось врятувати. А ще -люстрація всіх, хто стояв за Януковича, а тепер прагне його повернення у спосіб породження такого хаосу на місцях".



Теги:номенклатура, Борис Домоцький, закриття шкіл, Новгород- Сіверський, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Лучше уж 20, чем за год все пол откос.
avatar
2
Что и требовалось доказать при режиме печаталось все, а при демократии идет проверка
avatar
0
3
А в чому суть? З чим не згодні? Хотілося б не характеристики прочитати, а інформацію.
avatar
4
????????
avatar
5
Вместо того, чтобы работать над Бюджетом района, заступник сидит в Фейсбуке и пишет статейки. Вопрос: за что платят заступнику зарплату?
avatar